Leden aan het woord

Marco Maurik

“Een jaar geleden ben ik door een vriend gevraagd om eens te komen kijken bij een Survival vereniging in Almere. Ik weet het nog goed. December 2019 was koud, nat en vies. Zoooo geen zin in (voor de mensen die het niet weten ik heb een hekel aan kou en water). Na 5 minuten trainen waren mijn handen kapot en verkleund. Eenmaal thuis na een warme douche was ik compleet verslaafd. Terugdenkend aan die 5 minuten met al die lieve mensen en vrienden kon ik maar 1 ding zeggen. WOW wat was dat vet!!! Al die obstakels die ik in de jaren hiervoor deed bij diverse obstakel runs zijn helemaal niets vergeleken met de prachtige combo’s die hier te bestrijden zijn.

Na een week trainen kwam ik er achter dat ik hier 20 jaar te laat mee begonnen was. Nu, eind 2020 kan ik niet wachten totdat ik de eerste echte survival runs kan gaan lopen. Er is een groot verschil met survivalrun en obstakelrun. Het gaat niet om de tijd die je er over doet, maar om het behalen van al je obstakels. En trots kunnen zeggen dat je je bandje hebt kunnen behouden. Survivalrun Almere is een aanrader voor iedereen die wil klimmen en rennen. En voor iedereen die doelen wil behalen. Of je die doelen gaat behalen is geen twijfel over mogelijk. Deze jongens en dames die hier trainen staan altijd klaar en zullen je helpen je doel te behalen. Ben je nieuwsgierig? Kom dan eens langs en je zult zien dat hier niets van gelogen is” – Marco Maurik