Trainen

Trainen in Almeretrainen_1

Wij zijn een jonge en actieve sportclub, opgericht in 2009. Wij willen de survivalsport in Almere en omgeving stimuleren en ondersteunen. Onze belangrijkste activiteit is het verzorgen van trainingen en het aanbieden van trainingsfaciliteiten, zodat survivalrunners uit Almere en omgeving hun sport kunnen beoefenen. De trainingen vinden plaats onder auspiciën van de Survival Bond Nederland.

Locatie

De trainingen vinden plaats op onze locatie op de Weteringweg in Almere.

Kosten

Om gebruik te kunnen maken van de trainingsfaciliteiten is een contributie verschuldigd van € 20,- per maand. Daarvoor kan onbeperkt worden getraind en kan 1x per week, op zondag om 10:00 uur, worden deelgenomen aan de training onder begeleiding van ervaren survivalrunners. Trainen dient vanuit het veiligheidsoogpunt altijd gedaan te worden met twee of meer leden.

Voorwaardentrainen_2

Om bij Survivalrun Almere te trainen dien je 16 jaar of ouder te zijn. Alleen leden van de Survival Bond Nederland, mogen trainen bij Survivalrun Almere. Dit is belangrijk omdat zowel de deelnemers als de sportclub verzekerd zijn in geval van schade of een ongeval. De kosten voor het SBN lidmaatschap bedragen € 14,00 per jaar. Lees meer over het lidmaatschap op de website van Survival Bond Nederland.

Reglement

Survivalrun Almere hanteert een trainingsreglement waarin afspraken zijn vastgelegd over onder andere het gebruik van de trainingsfaciliteiten, veiligheid, toegankelijkheid van het terrein en betaling. Het reglement kan je vooraf opvragen via de contact pagina of downloaden via deze link.

Aanmelden

Wil je je aanmelden bij Survivalrun Almere? Maak dan eerst een afspraak voor een vrijblijvende proefles door het contact formulier in te vullen. In principe houden wij rekening met nieuwkomers op elke eerste zondag van de maand. Na deze proefles kan je besluiten of je al dan niet lid wilt worden. Het inschrijfformulier (in te vullen nadat je een proeftraining hebt gevolgd) kan je hier downloaden.